0491 52 00 61 info@lifexperience.be

Lifexperience waardevolle reviews

Voedings- en fitnesscoach in Hamme, Oost-Vlaanderen

Nu voel ik me fit en fysisch veel beter. Dus zeker en vast een echte aanrader!

Katia De Smet

Voordat ik bij Veerle terecht kwam, geloofde ik niet dat ik ooit resultaten zou boeken betreffende mijn gewicht en mijn algemene gezondheid. Diëten doe ik al sinds mijn tienerjaren, maar behaalde nooit het gewenste resultaat. Daar bovenop het ik PDS (Prikkelbaar Darm Syndroom) en ben ik lactose intolerant. Veerle weet goed wanneer ze je moet aanmoedigen of net eventjes gerust moet laten. Ik was aangenaam verrast dat ze me ook opbelde toen ik me gekwetst had met sporten (niettegenstaande ik hiervoor geen programma bij haar volgde). Ze was oprecht bezorgd en dat deed echt deugd! Ik voelde me belangrijk genoeg en dat gaf me dan ook een boost in mijn zelfvertrouwen.

Ik voelde me fysiek uitgeput, had geen energie en had steeds trek in die oh zo overheerlijke maar slechte suikers. Ik was op 4 maand tijd, 10kg afgevallen. Vijf maand later is er terug 2kg bij, maar dit kan geen kwaad want ik stond eigenlijk net iets te laag. Ik kan steeds teruggrijpen naar wat ik geleerd heb als het nodig is. En lukt het me niet alleen, dan weet ik Veerle te vinden 🙂 Maar ik ben er van overtuigd dat dit niet meer nodig zal zijn.

Voor de behandeling

Na de behandeling

Darmklachten nagenoeg voorbij voor André!

Ik ben André, ik ben 56 jaar en heb al vanaf mijn tienerjaren darmklachten die gepaard gingen met hevige buikpijn en veelvuldig en langdurig toiletbezoek.

Darmklachten hadden grote impact
De darmproblemen hadden grote impact op mijn leven.

Ik heb diverse artsen bezocht en diverse onderzoeken gehad met als resultaat PDS / Spastische darmen en de mededeling: ‘Er is helaas weinig aan te doen je zult er mee moeten leren leven.’

Als we op vakantie gingen naar Zwitserland, dan gingen we met de auto. Ik at en dronk dan 3 dagen van te voren niets meer om maar geen last te hebben onderweg.

En ik nam altijd loperamide (diarree remmers); dat was het enige dat me een beetje hielp. Alleen als alles weer op gang kwam als we op de vakantiebestemming waren, dat was beslist geen pretje.
Er moest iets gebeuren!

Maar nu even terug naar het heden. Ongeveer half oktober zat ik te zoeken op internet en kwam ik Veerle De Sutter tegen. Ik heb toen een mailtje naar haar gestuurd en verteld welke lichamelijke problemen ik had. Ik was te zwaar. Daarnaast was ik erg vermoeid. Ik had veel last van mijn darmen met alle ongemakken die daarbij horen.
Veerle zei dat ze wilde proberen me te helpen. Ze kon geen zekerheid geven maar de resultaten die ze tot op heden bereikt had, waren zeker hoopgevend.

De resultaten:

  • Ik ben in oktober 2021 begonnen met Leef & Eet en nagenoeg al mijn klachten zijn over.
  • Ik hoef nog maar 1 à 2 keer per dag naar het toilet.
  • Daarnaast ben ik 8 kg afgevallen

Bovendien heb ik veel meer energie!
Het allerbeste resultaat is dat ik bijna geen buikpijn meer heb en weer een normaal leven kan leiden.

Ik ben heel blij dat ik LifeXperience  heb ontdekt. Een echte aanrader voor iedereen met darmklachten!!!

Ik ben Miranda 74 jaar en woon in Zele.

Ik ben Miranda en 74 jaar oud en ik woon in Zele. Ik had een te hoog cholesterol en een te hoge bloeddruk. Op 5 januari 2023 ben ik begonnen met Leef&Eet, op aanraden van mijn schoondochter Corina. Ik wilde voor mijn te hoge cholesterol geen medicijnen innemen. En ik wilde ook mijn bloeddruk naar beneden hebben. Toen raadde zij me aan om eens naar een filmpje van Veerle te kijken op de website LifeXperience.

Ik ben zo goed door Veerle opgevangen en begeleid, ondanks de afstand, en kreeg altijd gelijk per mail antwoord op mijn vragen. Ze doet het ook zo enthousiast en met veel liefde. Super!!!!!!!

– En nu na een half jaar is mijn cholesterol omlaag – Ik gebruik geen bloeddrukverlagende medicijnen meer – Mijn gewicht is 17 kg. omlaag – Ik ben van maat 44 gegaan naar 40. Dat hoefde eigenlijk niet maar ik ben er wel heel blij mee.

– Het was ook helemaal geen opgave om de Leef&Eet te volgen en ik snap nog steeds niet hoe het mogelijk is dat ik zoveel afgevallen ben want… – Ik eet veel meer dan vroeger

En nu? Ik houd mij nu niet meer stipt aan het programma maar de warme maaltijden doe ik nog steeds want die recepten vind ik heerlijk. En ik hoop dat Veerle na mij nog vele mensen op de goede weg kan zetten.
Ik beveel je bij al onze kennissen en vrienden aan.

Lieve groetjes, Miranda