0491 52 00 61 info@lifexperience.be

Leef & Eet zonder dieet

Leef & Eet is een vitaliteitsprogramma

In de eerste fase ontgiften we het lichaam. Na deze periode zal het lichaam voedingsstoffen beter opnemen. Je lichaam komt in balans en de drang naar zoetigheid of ongezond eten is verdwenen.

Na de eerste “detoxfase”, groeien we naar een opbouwfase, om te eindigen in een stabilisatiefase. Het doorlopen van deze 3 fases is uitermate belangrijk voor het behoud van een gezond en stabiel gewicht.

  • Wil je graag gewicht verliezen, zonder het gevoel te hebben op dieet te staan?
  • Wil je graag gezond én lekker eten zonder aan te komen?
  • Wil je je vitaler, energieker en fitter voelen?
  • Wil je graag persoonlijke begeleiding én ondersteuning?

Dan is Leef & Eet zeker iets voor jou!

We starten met een analyse om de samenstelling van je lichaam te ontleden. Vervolgens krijg je een gepersonaliseerd voedingsplan gebaseerd op orthomoleculaire visie en kennis.

In dit voedingsplan wordt er enkel gewerkt met gezonde voeding en niet met maaltijdvervangers. Zo groei je in een nieuwe levensstijl. En dat met je persoonlijke begeleider aan je zijde die je dagelijks coacht. Het hele gezin zal meeprofiteren van deze nieuwe levensstijl.

Je krijgt een unieke login op de website. Hier vind je een schat aan informatie zoals recepten en tips & tricks. Hier worden ook je resultaten en positieve evoluties overzichtelijk in beeld gebracht.