0491 52 00 61 info@lifexperience.be

Personal Training op maat

Veerle De sutter Personal Trainer & Healh Expert

Met meer dan 20 jaar ervaring in de fitnessbranche ken ik als geen ander hoe je volgens je leeftijdsgroep best beweegt. Mensen in beweging brengen is dan ook mijn grote passie, persoonlijke begeleiding en groepslessen ken ik als geen ander. Welke sport doe jij het liefste, en waar kan ik je bij helpen andere sporten te ontdekken wat bij je persoonlijkheid past?

Life Fitness

Individueel programma

HET RESULTAAT: SPORTEN WORDT UITDAGENDER, LEUKER EN VOORAL DOELTREFFENDER.

Geen klassieke fitnesstraining, geen uitputtende conditieslag. Je sport individueel of liever in kleine groepjes in functie van jou fysieke, conditie, leeftijd, tijdsbestek en doelstelling.

Individueel trainen is een alternatief voor het sporten in groep, waarbij de intensiteit vaak niet als ideaal kan omschreven worden. Trainen met mij aan je zijde is een garantie om het uiterste uit jezelf te halen.

WAT IS JOUW DOELSTELLING?

  • Start to run
  • Conditietraining
  • Spierversteviging
  • Revalidatie
  • Rugschool
  • BBB, Yoga
  • Core stability
Veerle De Sutter

1. Kennismaking

We starten met een intakegesprek, dit kan natuurlijk gekoppeld worden met voeding, duurt een uurtje.

2. Plan op maat opstellen

Na een aantal testen (conditie, kracht en lenigheid, balance) maak ik voor jouw een plan op maat. Mijn aanpak bewijst dat dat er geen eentonige sessies vereist zijn om je conditie te verbeteren. Meer nog, eenmaal de eerste doelstelling bereikt, groeit het verlangen om je grenzen verder te kunnen verleggen.

Waar je aanvankelijk geen tijd of energie leek voor te hebben, wordt plots een gezonde verslaving. Maak kennis met mijn excusief trainingsconcept en ga de uitdaging aan om je doelen te realiseren.

 

3. Actie

Op eender welke lokatie of gewoon bij je thuis. Ik heb al het nodige materiaal om een volledige workout te kunnen bieden.

4. Evaluatie

Na je doel te hebben bereikt gaan we dit ook behouden door je met regelmaat terug te zien en bij te sturen.

Interesse of vragen? Neem gerust contact op!