0491 52 00 61 info@lifexperience.be

Lifexperience Veerle De sutter

Personal Trainer & Healh Expert

Neerstraat 56, 9220 Hamme,
Oost-Vlaanderen

Missie
Bij LifeXperience streven we ernaar om individuen te begeleiden en te inspireren om hun optimale niveau van gezondheid en beweging te bereiken.

Onze missie is om een persoonlijke en holistische benadering van welzijn te leveren, die verder gaat dan allen fysieke en mentale fitheid. We willen onze klanten vaardigheden en kennis geven die hen in staat stelt om duurzame en gezonde levensstijl keuzes te maken.

Visie
Onze visie is de erkendheid te hebben als een toonaangevende aanbieder van personal training en gezondheidsservices, die een impact heeft op het leven van mensen.

We streven ernaar om iedereen de tools en het vertrouwen te geven om controle te nemen over hun eigen gezondheid, ongeacht hun huidige conditie en levensfase.

Veerle De Sutter

LifeXperience Veerle De Sutter “staat jouw gezondheid op nummer 1?”

Als Personal Trainer en Health Expert is het belangrijk dat jij jouw gezondheidsdoel bereikt door middel van op maat gemaakte trainingsprogramma’s en persoonlijk voedingsadvies.
Wij bieden zowel 1-op1 personal training sessies aan als Small Group trainingen met specialisatie in functionele training, krachttraining en yoga.
Op het gebied van voeding zijn de specialisaties gewichtsbeheersing, dieetplanning en ziektepreventie.

Interesse of vragen? Neem gerust contact op!