0491 52 00 61 info@lifexperience.be

Heltitude Boxen

Heltitude richt zich op 3 doelgroepen:

  • Mensen die willen afslanken
  • Mensen die willen energieker worden
  • Mensen die hun prestaties op sportief vlak willen verbeteren, optimaliseren.

Per doelgroep ontwikkelde Heltitude een maandbox.  Elke box heeft zijn specifieke ingrediënten, afgestemd op de desbetreffende doelgroep.

Life Fitness
Zo bevat de Slim Box, afgestemd op het afslanken, een thermogene vetverbrander én een detoxformule. De box gericht op sporters, nl de Endurance Box, krijgt dan op zijn beurt een cellprotect in de box, specifiek gericht op herstel en verbeteren van de spiercellen.

Naast de samengestelde boxen, is het ook mogelijk om de losse nevenproducten van Heltitude te gebruiken. De “Skin Tonic” bv, een toppertje als het gaat om de perfecte mix van collageen en hyaluronzuur. Of de “Nightly Recharge”, die op zijn beurt hoogwaardige ingrediënten bevat zoals GABA, magnesium, vitamine B en heel wat aminozuren, om je een zo optimaal mogelijke nachtrust te bieden.

Uniek in dit concept is ook de coaching. Bij elke aankoop van een maandbox óf bij een volle stempelkaart aan losse producten, krijgt u 5 weken gratis online coaching erbij. Deze coaching is opgesteld door kwalitatieve, professionele coaches. Adhv een persoonlijke logincode krijg je toegang tot heel wat extra recepten, motiverende podcasts, beweegtips, community, …

Heltitude kun je dus als totaalconcept aanzien. Dit all-in-one concept is de perfecte mix van gezonde voeding + nutrition + verzorgingsproducten én coaching die je snel en eenvoudig je doel helpt te bereiken.

Veerle De Sutter

Interesse of vragen? Neem gerust contact op!