0491 52 00 61 info@lifexperience.be

Life Coaching

LIFE COACHING

Voor wie begeleiding zoekt in een veranderingsproces of vastloopt in het werk of persoonlijke ontwikkeling.

Loopbaancoaching als persoonlijke ontwikkeling

Loopbaancoaching is een persoonlijk ontwikkelingsproces dat wordt ingezet om de voor u wenselijke en duurzame veranderingen in uw loopbaan te bevorderen. Dit wordt bereikt door middel van gestructureerde, gerichte gesprekken en het gebruik van passende oefeningen en coachtechnieken.

Loopbaancoaching kan life changing zijn

U verwerft diepgaande persoonlijke inzichten die vaak life-changing zijn. Tijdens dit traject kunt u ook ondernemerschap overwegen, testen inzetten of u meer richten op zingeving. Loopbaancoaching is altijd gericht op de toekomst.

Voor wie begeleiding zoekt in een veranderingsproces of vastloopt in het werk of persoonlijke ontwikkeling. Meer impact en geluk ervaren in werk en leven? Ik begeleid je naar een lonkend en betekenisvol perspectief. Door te gaan doen wat je echt wilt. Iedereen die ergens mee zit heeft soms een spiegel nodig om te zoeken naar de oorzaak en mogelijkheden tot verbetering. Vele mensen hebben blokkades en patronen die bewust of onbewust drempels vormen voor het verbeteren van de situatie of ontwikkeling. Soms blijven we hangen in patronen waar we ons niet altijd van bewust zijn.

Gepassioneerd om je jouw eigen antwoorden te laten vinden en ervaringen op te laten doen, om waar te maken wat je wil bereiken? Welkom!

Hoe gaan we te werk?

1. Kennismaking

We starten met een gratis intake gesprek waar we op ontdekking gaan. Samen bekijken we wat er niet goed loopt in je huidige situatie en stellen een aantal doelen voorop. Hoe is het nu en hoe zou je het graag hebben? Waar wil je naartoe?

2. Plan opstellen

Ik stem mijn tools en technieken altijd af op waar je tegen aanloopt en wat je doelen zijn, zodat jij kunt ontwikkelen en groeien. Ik maak gebruik van opdrachten en oefeningen op het gebied van o.a. oplossingsgericht coachen, RET (5 G’s), kernkwadranten, talenten, drijfveren en GROW model.

Ik heb een begeleidingsstijl, waarbij ik goed kijk, luister en doorvraag. Het is mijn opvatting dat het antwoord op menige vraag al bij jou aanwezig is. Ik help je daar bewust van te worden en stappen in te zetten. Ik werk belevingsgericht, dus naast praten ook ervaren en gewoon oefenen.

Ik laat je nadenken over de verschillende fasen in je loopbaan en welke keuzes je daarin hebt gemaakt, over wat nu in je leven echt belangrijk is en over mogelijke scenario’s voor je toekomst.

3. Actie

Via loopbaancheques betaalt u zelf maar een klein deel van uw loopbaanbegeleiding, op voorwaarde dat u de begeleiding bij een erkend centrum volgt. De rest betaalt de overheid. Ik licht je dit graag toe tijdens ons intake gesprek.

Het programma wordt op maat voor jou gemaakt.

wisl loopbaancenter
vdab loopbaanbegeleiding

4. Evaluatie

Aan de hand van de resultaten die we in het coachingtraject hebben ontdekt zullen we samen een actieplan opstellen waarmee jij verder kan.

Véronique

Over MEZELF

Ik ben nog steeds werkzaam als Manager in het commerciële bedrijfsleven waar ik met heel veel passie mijn job uitoefen met o.a. als doel de persoonlijke en professionele groei van een individu binnen een groot team te bewerkstelligen.

Al snel merkte ik dat ik meer wilde gaan coachen, echt iets wilde betekenen voor mensen in hun groei en ontwikkeling en daarom heb ik ervoor gekozen mij hier meer in te gaan verdiepen.

Deze kennis, heb ik aangevuld met trainingen en opleidingen. Sinds 2019 ben ik gestart met loopbaanbegeleiding en begeleiding in persoonlijke ontwikkeling. Na diverse bijscholingen is mijn methode van werken en begeleiden verder geprofessionaliseerd. In mijn coachingtrajecten ontstaat ruimte voor een heldere blik op jezelf, je werk en je leven.

Coachen is een levenlang studeren. In mijn ogen ben je altijd en voortdurend bezig met de doorontwikkeling van jezelf, het concept van coachen.

INTERESSE OF VRAGEN? CONTACTEER MIJ

Neerstraat 56, 9220 Hamme, Oost-Vlaanderen

Véronique De Jonghe:
0485 82 90 59
info@lifexperience.be