0491 52 00 61 info@lifexperience.be

Intermittent Fasting Cursus

Intermittent Fasting Challenge.

Afvallen zonder dieet in 30 dagen – exclusief voor dames +35.

 • Ontdek hoe je extra kilo’s kan wegwerken met een aangepast voedingspatroon (zonder je sociale leven op te geven).
 • Verhoog je energieniveau op een duurzame manier met onze reset-methode.
 • We starten maandag 3 mei – er zijn slechts 20 plekjes beschikbaar, zodat jij doelgericht geholpen wordt.


Inschrijven voor Challenge

Connie Nielen

“Ik ben eindelijk van mijn suikerverslaving af! Dat is slechts 1 voordeel van de Intermittent Fasting 30-daagse. Verder ziet mijn huid er stralender en strakker uit. Ook heb ik geen nachtelijk zweten en wakker liggen meer. Intussen ben ik al 16 centimeter in de taille kwijt en 6,5 kg afgevallen. En ik draag een broekmaat kleiner!”

Benieuwd of deze challenge iets voor jou is?

 • Heb jij regelmatig last van een slechte slaap en kom je moe uit je bed?
 • Ervaar jij soms weinig energie gedurende de dag?
 • Ben jij klaar met het jojo-effect?
 • Wil jij bewuster en gezonder eten en beter voor jezelf zorgen?
 • Worstel jij met overgewicht en wil jij toch wat kilootjes kwijt?
 • Heb jij ieder dieet wel eens geprobeerd, maar zonder succes?
 • Heb jij soms allergieën waar je niet vanaf geraakt?
 • Weet jij dat je eigenlijk iets moet veranderen, maar niet hoe?

Herken je je in één of meerdere van deze punten? Dan kan ik jou helpen.

Inschrijven voor Challenge

Hey, mijn naam is Veerle De Sutter, In de afgelopen 5 jaar heb ik mij intensief verdiept in vrouwen die willen afvallen.  Door 20 jaar ervaring in de fitness branche weet ik als geen ander hoe je best beweegt en voldoende de juiste macronutriënten eet. Al vlug merkte ik dat vrouwen rond hun 40ste mogelijks te kampen hebben met enkele veel voorkomende ziektekwaaltjes. Deze dames wil ik helpen.

Karin Dalmeijer

“Recent meegedaan met de Intermitted Fasting 30-daagse. Waarom? Omdat ik heel erg benieuwd was naar de impact ervan op mijn gezondheid en wat de invloed van hormonen is. Ik heb enorm veel informatie ontvangen. Deskundig advies in materie waar ik echt niets van wist. Wil je afvallen? Heb je klachten? Of wil je meer weten over hormonen? Doen!”

Wat mag je verwachten op deze 30-daagse Intermittent Fasting Challenge?

Levenslange toegang tot de online academie Intermittent Fasting

Bonus video’s omtrent voeding en blijvend gewichtsverlies.

4 weken online coaching en vragensessies in groepsverband.

Bonus: 1 keer / week een live of zoom meeting om jouw resultaten te bespreken.

Handig e-book met de lekkerste recepten, complete weekmenu’s en meer.

Iedere dag een doelgerichte mail met concrete actiepunten over Intermitted Fasting.

Toegang tot onze besloten en exclusieve Facebookgroep.


Inschrijven voor Challenge

Afvallen zonder streng dieet, onder professionele begeleiding.

€77

€149

Nu uitzonderlijk + 50% korting.

Ben je niet tevreden? Geen zorgen.
Ik hanteer een 14 dagen niet tevreden geld terug garantie. 


Inschrijven voor Challenge

Nu uitzonderlijk + 50% korting voor de eerste 20 inschrijvingen.

Meld je vandaag aan voor Intermittent Fasting challenge om te starten met afvallen en meer energie te ervaren.

Ons programma start op maandag 3 mei. Zie ik je daar?


Inschrijven voor Challenge