0491 52 00 61 info@lifexperience.be

Lifexperience verhaal van Miranda, 74 jaar.

Ik ben Miranda 74 jaar en woon in Zele.

Mijn bloeddruk naar beneden krijgen en mijn cholesterolwaardes weer normaal zien te krijgen, dat waren mijn 2 doelstellingen. Ik moest eigenlijk aan de medicatie en dat wilde ik niet. Graag wil ik in dit verslagje mijn ervaringen met iedereen delen.

Bloeddruk was te hoog en ook mijn cholesterol
Ik ben Miranda en 74 jaar oud en ik woon in Zele. Ik had een te hoog cholesterol en een te hoge bloeddruk. Op 5 januari 2023 ben ik begonnen met Leef&Eet, op aanraden van mijn schoondochter Corina. Ik wilde voor mijn te hoge cholesterol geen medicijnen innemen. En ik wilde ook mijn bloeddruk naar beneden hebben. Toen raadde zij me aan om eens naar een filmpje van Veerle te kijken op de website LifeXperience.

Ik ben zo goed door Veerle opgevangen en begeleid, ondanks de afstand, en kreeg altijd gelijk per mail antwoord op mijn vragen. Ze doet het ook zo enthousiast en met veel liefde. Super!!!!!!!

En nu na een half jaar is mijn cholesterol omlaag
Ik gebruik geen bloeddrukverlagende medicijnen meer
Mijn gewicht is 17 kg. omlaag. Ik ben van maat 44 gegaan naar 40. Dat hoefde eigenlijk niet maar ik ben er wel heel blij mee.

Het was ook helemaal geen opgave om de Leef&Eet te volgen en ik snap nog steeds niet hoe het mogelijk is dat ik zoveel afgevallen ben want…
Ik eet veel meer dan vroeger

En nu?
Ik houd mij nu niet meer stipt aan het programma maar de warme maaltijden doe ik nog steeds want die recepten vind ik heerlijk.
En ik hoop dat Veerle na mij nog vele mensen op de goede weg kan zetten.
Ik beveel je bij al onze kennissen en vrienden aan.
Lieve groetjes, Miranda

Veerle De Sutter

Interesse of vragen? Neem gerust contact op!